Hrvatske vode

Stranica je sufinancirana od strane Europske unije

27.05.2014.

Radionica o komunikacijskim aktivnostima za potrebe provedbe infrastrukturnih projekata

ZAGREB – U poslovnoj zgradi Hrvatskih voda održana je edukativna radionica o medijskoj komunikaciji, informiranju i vidljivosti za potrebe provedbe infrastrukturnih projekata iz područja vodnog gospodarstva sufinanciranih od strane Europske unije, točnije iz strukturnih fondova EU. Radionica je održana u utorak 27. svibnja 2014. godine u organizaciji Sektora za projekte sufinancirane sredstvima EU.

Na radionici je sudjelovalo 20-ak predstavnika komunalnih poduzeća i jedinica lokalne samouprave uključenih u projekte Čakovec, Osijek, Poreč, Sisak, Vodice, Vukovar i Županja, točnije djelatnici komunalnih poduzeća i jedinica lokalne samouprave koji su zaduženi za komuniciranje i informiranje javnosti o projektu koji je započeo s provedbom, odnosno koji će to raditi kada na određenom području počne provedba projekta.

Radionicu je vodila gospođa Jelena Ambrenac, voditeljica Službe za odabir projekata koja je ujedno i osoba odgovorna za mjere promidžbe EU projekata ispred Hrvatskih voda. Tijekom radionice koja je bila podijeljena u dva segmenta, sudionici su u prvom dijelu dobili pregled europskog i domaćeg pravnog okvira nužnog za provedbu aktivnosti za jačanje vidljivosti, te smjernice vezane uz zahtjeve i obveze koje se pred njih kao predstavnike korisnika sredstava postavljaju. U drugom dijelu radionice sudionici su dobili opći uvid u iskoristive komunikacijske alate uz predstavljanje dosad izvedenih rješenja.

-->