Hrvatske vode
 

Otvorena vrata labaratorija Hrvatskih voda

Povodom Svjetskog dana voda 22. ožujka 2014., dana Hrvatskih voda 07. rujna 2014. i obilježavanja 138. godišnjice organiziranog vodnog gospodarstva u Hrvatskoj, Glavni vodnogospodarski laboratorij Hrvatskih voda (laboratorij u Zagrebu i Šibeniku) otvara svoja vrata učenicima i posjetiteljima za razgledavanje i pobliže upoznavanje s njegovim radom, tijekom cijele godine.

Organizirane grupe posjetitelja mogu svoj dolazak prijaviti na broj telefona 01/2410-501 ili adresu elektroničke pošte marina.bukovac@voda.hr  za posjete laboratoriju u Zagrebu, a za posjete laboratoriju u Šibeniku voditelju službe na broj telefona 022/354-613 ili adresu elektroničke pošte neven.bujas@voda.hr . Posjete laboratoriju odvijat će se u vremenu od 8,00 do 15,00 sati radnim danom, u organizaciji vlastitog prijevoza i s brojem sudionika koji je ograničen na 10-20 osoba po grupi u Zagrebu i 10 sudionika u Šibeniku (obzirom na mogućnost prostornog prihvata posjetitelja).

Posjete je moguće prijaviti u razdoblju od 25. ožujka 2014. do 13. lipnja 2014.

Molimo voditelje grupa da u svojoj prijavi navedu točan broj posjetitelja, naziv institucije (ili prilože popis posjetitelja), kontakt osobu i mogućnost komunikacije (telefon, mobitel, adresu elektroničke pošte), kao i prijedlog datuma posjete. Prijave zainteresiranih posjetitelja i grupa obradit ćemo sukcesivno po zaprimanju istih, te prema broju prijavljenih grupa planirati posjet laboratoriju u školskoj godini 2013/2014 te zaključno do kraja 2014. godine. Točan termin posjete laboratoriju usuglasit ćemo s voditeljem grupe.

Gdje se nalazi laboratorij?
  • Laboratorij u Zagrebu se nalazi na adresi Žitnjak bb, krug Dioki-a (autobusne linije ZET-a br. 107 i 222).
  • Laboratorij u Šibeniku se nalazi na adresi Uvala Škar bb.

Galerija

Labaratorij Hrvatskih vodaLabaratorij Hrvatskih vodaLabaratorij Hrvatskih vodaLabaratorij Hrvatskih voda